iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Restaurace U Matěje, kterou v dubnu otevře Jan Punčochář.
Jan Punčochář
Poslední měsíce procházím antiky a bazary a hledám klenoty. Už brzo všechno uvidíte v mojí nové restauraci U Matěje.
Jan Punčochář
Polévka ze zeleného chřestu se smaženým vejcem
Jan Punčochář
Hovězí tatarák s lanýži
Jan Punčochář
Trhanec s jahodami
Jan Punčochář
Zajíc po královsku
Jan Punčochář
Poslední nápady Jana Punčocháře - jehněčí hřbet
Jan Punčochář
Poslední nápady Jana Punčocháře - humr s pórkem
Jan Punčochář
Jan Punčochář
Jan Punčochář
Poslední nápady Jana Punčocháře - kachna, omáčka z řepy a smažený celer
Jan Punčochář
Související články
Klíčem k italské kuchyni je dělat věci jednoduše, říká šéfkuchař Lucque
Ostravák v Praze Radek Kašpárek: Michelinská hvězda? To bylo keců
Čeští kuchaři uspěli na soutěži v Lyonu. Vyzkoušejte jejich recepty
Gastronomie je náhradní vojenská služba, řekl Pohlreich v Rozstřelu