náhledy
Zdeněk Pohlreich ochutnává z jídelníčku Pod lesem
Autor: FTV Prima
Pod lesem v rukavičkách i bez nich, ovšem zpátky ni krok.
Autor: FTV Prima
V omáčkách a dezertech si Libor Krušinský věří. Je přesvědčený, že je lepší kuchař než Zdeněk Pohlreich.
Autor: FTV Prima
Pod lesem má Krušinský v kuchyni k ruce kuchaře a herce v jednom, Eduarda Jenického.
Autor: FTV Prima
Takhle se vaří Pod lesem.
Autor: FTV Prima
Při zátěžových testech Ano, šéfe! bývá v hospodách natřískáno k prasknutí. Na Jílovišti bylo poloprázdno.
Autor: FTV Prima
Hostinec Pod lesem je na Jílovišti v provozu už od roku 1840.
Autor: FTV Prima
Hostinec Pod lesem prošel na konci devadesátých let důkladnou rekonstrukcí. Stopy této doby nese i interiér, výrazně barevný benátský štuk na stěnách toto období nezapře.
Autor: FTV Prima
Libor Krušinský na kobylce Zdeňky Pohlreichové
Autor: FTV Prima
V hospodě Pod lesem bylo za Pohlreichovy návštěvy více než poloprázdno.
Autor: FTV Prima
Před kuchyňských soubojem Pohlreich s Krušinským.
Autor: FTV Prima
Debata nad výsledky souboje.
Autor: FTV Prima
Tři jídla francouzské kuchyně od Libora Krušinského vlevo, tři srovnatelná jídla od Zdeňka Pohlreicha vpravo.
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich si francouzskou kuchyni na českém venkově umí představit i takto.
Autor: FTV Prima
Pohlreich během debaty s Liborem Krušinským o francouzské kuchyni na českém venkově i takto.
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich přesvědčuje majitelku nemovitosti, aby konečně oželela štuky i malbu z devadesátých let.
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich ochutnává z jídelníčku Pod lesem při návratu na místo činu. A na dvě hvězdy Libor Krušinský bez debat má.
Autor: FTV Prima