iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Restauraci s hotelem Rekovice najdete v beskydských kopcích nad Rožnovem pod Radhoštěm.
Prima TV
Místo uprostřed lesů je velice malebné.
Prima TV
Paní provozní chce mít i kuchyni dokonale pod kontrolou.
Prima TV
Už při první návštěvě je Jitce a Santovi jasné, že tady vařit umějí.
Prima TV
Už při první návštěvě je Jitce a Santovi jasné, že tady vařit umějí.
Prima TV
Při návratu si oba šéfové opravdu pochutnají, je znát, že jejich rady tu padly na úrodnou půdu.
Prima TV
Prezentace jídle je také úžasná.
Prima TV
Rekovice uprostřed beskydských lesů.
Prima TV
Rekovice, úžasné místo. K povídání se ovšem duo Pagana s paní provozní dostanou až večer, jinak je celý den v jednom kole.
Prima TV
Rekovice, vlevo restaurace s hotelem, vpravo tzv. šopa.
Prima TV
Šopa. Tady by se podle Jitky a Santa dali obsluhovat výletníci, kteří si dají třeba jen klobásu či krkovičku a pivo.
Prima TV
Santo je v Rekovicích v kuchyni hned jako doma, pár receptů si tady i uvaří, aby poradil.
Prima TV
Santo a Jitka doporučí krém z pečeného česneku.
Prima TV
Doporučí i zvěřinu, s jalovcem a ginem.
Prima TV
Když se Jitka a Santo do Rekovic vrátí, v kuchyni to jen lítá.
Prima TV
Když se Jitka a Santo do Rekovic vrátí, v kuchyni to jen lítá.
Prima TV
Prezentace čerstvého pstruha Santa baví, Jitce připomíná slanečka.
Prima TV
V Rekovicích se duo Pagana shodne, že toto místo si zaslouží tři hvězdy.
Prima TV
Provozní v Rekovicích je doslova workoholik a dává provozu restaurace všechno.
Prima TV
Související články
Ossobuco je návod, jak z levné kližky vykouzlit gurmánský svátek
Tučným husím a kachním jatýrkám zvoní hrana, podle EU jsou plná toxinů
Rocker z Kroměříže šéfovou šokoval i potěšil. Dostal motivační hvězdu
Pochoutky, které jsou ve světě zakázané. Mák, kachní játra i žvýkačky