náhledy
Želírující mléko rychle zašlehejte do šlehačky připravené z čerstvé smetany na šlehání.
Autor: Ing. Jiří Savinec
Po odstavení do vlažného mléka po částech vmíchejte nebo zašlehejte nabobtnalou želatinu.
Autor: Ing. Jiří Savinec
Cukr včetně vanilkového nechte za stálého míchání rozpustit v mléce, které jste předtím přivedli k varu.
Autor: Ing. Jiří Savinec
Ingredience potřebné do mléčného krému.
Autor: Ing. Jiří Savinec
Domácí Kinder mléčný řez
Autor: Ing. Jiří Savinec
Exkluzivní mléčné řezy, po kterých se jen zapráší.
Autor: Ing. Jiří Savinec
Po zchladnutí potřete povrch vrstvou rozehřáté čokoládové polevy zjemněné kouskem másla.
Autor: Ing. Jiří Savinec
Náplň přiklopte druhým piškotovým plátem, lehce jej přitlačte a nechte vše v chladu odpočinout.
Autor: Ing. Jiří Savinec
Na jednu polovinu plátu naneste vysokou vrstvu bílého krému a rovnoměrně ji rozetřete po celé ploše.
Autor: Ing. Jiří Savinec
Upečený piškotový plát překlopte z plechu na rovnou podložku, po vychladnutí jej rozřízněte na stejně velké poloviny.
Autor: Ing. Jiří Savinec
Těsto hned rozetřete na velký plech vyložený pečicím papírem a upečte.
Autor: Ing. Jiří Savinec
Těsto promíchejte, získá intenzivní čokoládovou barvu. V této fázi do něj stěrkou opět zlehka vmíchejte tuhý sníh vyšlehaný z bílků.
Autor: Ing. Jiří Savinec
Smíchejte mouku s kakaem, kypřicím práškem a práškem do perníku a vzniklou sypkou směs stěrkou zvolna zapravte do žloutkové pěny.
Autor: Ing. Jiří Savinec
Žloutky ušlehejte s cukrem a do pěny po lžích zašlehejte horkou vodu, poté i tekuté máslo.
Autor: Ing. Jiří Savinec
Ingredience na těsto pro Kinder mléčný řez.
Autor: Ing. Jiří Savinec