iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Nejlepší je, když vás pustí do kuchyně podívat se, jak to dělají kolegové.
Radek David
Radek David při akci Chef Time Fest
Mikuláš Gotwald
Radek David v La Veranda
M. Siebert
Kolem výstavky v Per Se denně procházejí všichni zaměstnanci. Ten pohled je zavazující.
Radek David
Zeleninový trh Union Square Greenmarket
Radek David
Jídlo v restauraci Perse
Radek David
Těstoviny v Chelsea Market
Radek David
Takhle se servíruje v restauraci Altera.
Radek David
Obchod pro kuchaře-profesionály
Radek David
Radek David ve své typické pruhované zástěře pracuje na novém menu.
M. Siebert
S Jean Georgem Vongerichten
Radek David
Související články
Místo sušení bylinky louhujte v oleji nebo octu. Bomba do kuchyně
Čeští kuchaři se vrátili z Lyonu s cenou za nejlepší vepřový chod
VIDEO: Nejlepší šéfkuchaři v jedné kuchyni na festivalu Chef Time Fest
Takto pracuje kuchař, který vařil pro Clintona, Federera i dubajského šejka