iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Takhle se servíruje v restauraci Altera.
Radek David
Obchod pro kuchaře-profesionály
Radek David
Radek David ve své typické pruhované zástěře pracuje na novém menu.
M. Siebert
S Jean Georgem Vongerichten
Radek David
Nejlepší je, když vás pustí do kuchyně podívat se, jak to dělají kolegové.
Radek David
Radek David při akci Chef Time Fest
Mikuláš Gotwald
Radek David v La Veranda
M. Siebert
Kolem výstavky v Per Se denně procházejí všichni zaměstnanci. Ten pohled je zavazující.
Radek David
Zeleninový trh Union Square Greenmarket
Radek David
Jídlo v restauraci Perse
Radek David
Těstoviny v Chelsea Market
Radek David
Související články
Místo sušení bylinky louhujte v oleji nebo octu. Bomba do kuchyně
Čeští kuchaři se vrátili z Lyonu s cenou za nejlepší vepřový chod
VIDEO: Nejlepší šéfkuchaři v jedné kuchyni na festivalu Chef Time Fest
Takto pracuje kuchař, který vařil pro Clintona, Federera i dubajského šejka