náhledy
Studenti kuchařských škol se utkali v pořadu Prostřeno.
Autor: iPrima
Zeleninový základ na burgundskou omáčku
Autor: iPrima
Klukům moc „nevoněly“ dnes módní jedlé květy.
Autor: iPrima
Soutěžící se podivovali, že ke kuřeti Zdenda nabídl jen orestovanou zeleninu.
Autor: iPrima
Oceňovanou přílohou byly šťouchané brambory s baby špenátem.
Autor: iPrima
Učitelé občas nakoukli do kuchyně, aby omrkli, jak se jejím svěřencům vede.
Autor: iPrima
Foto z odborného výcviku
Autor: Roman Sejval
Studenti ve cvičné kuchyni
Autor: Archiv Romana Sejvala
Srnčí hřbet v listovém těstě doplněný celerovým pyré, kroketou a houbami
Autor: Roman Sejval
Čokoládový mousse s karamelem a mangem, karamelová ganache, mangová omáčka, zmrzlina z Prosecca
Autor: Roman Sejval
Studenti se musejí naučit i základy klasiky.
Autor: Archiv Romana Sejvala
Roman Sejval učí i základy platingu, tedy způsobu servírování pokrmů ve výběrových restauracích.
Autor: Archiv Romana Sejvala
Krevetová rolka s mrkví, ceviche z mořského vlka, losos gravlax, okurka a koprový dresing
Autor: Roman Sejval
Foto z odborného výcviku
Autor: Roman Sejval
Foto z kurzu studené kuchyně
Autor: Roman Sejval
Banšírovaná kančí pečeně, kterou na soutěži Bidfood gastro junior Brno uvařil student školy Jan Horák.
Autor: Roman Sejval
Kurz studené kuchyně – paštika v těstě
Autor: Roman Sejval
Kurz studené kuchyně – masová mísa
Autor: Roman Sejval
Kurz studené kuchyně
Autor: Roman Sejval
Kurz čokolády
Autor: Roman Sejval
Roman Sejval
Autor: Archiv Romana Sejvala