náhledy
Banánový koláč s krémem z arašídového másla podle cukráře Pepy Maršálka
Autor: Stanislav Pomahač
K cukru do mísy přidejte oloupané banány a rozlámejte je na menší kousky.
Autor: Stanislav Pomahač
Přidejte podmáslí.
Autor: Stanislav Pomahač
Přidejte dvě celá vejce.
Autor: Stanislav Pomahač
Banány spolu s vejci, cukrem a podmáslím rozmíchejte metličkou.
Autor: Stanislav Pomahač
Poté přidejte sypké ingredicene: obě mouky, prášek do pečiva, jedlou sodu, skořici a sůl.
Autor: Stanislav Pomahač
Za stálého míchání přilijte olej.
Autor: Stanislav Pomahač
Kdo má rád, může i do těsta přidat nasekané ořechy.
Autor: Stanislav Pomahač
Pekáček vymažte olejem a vysypte moukou (nebo vyložte pečicím papírem).
Autor: Stanislav Pomahač
Do připraveného pekáčku nalijte těsto.
Autor: Stanislav Pomahač
Pekáček s těstem vložte do rozehřáté trouby na 160 °C, program horkovzduch, a pečte 25 až 30 minut nebo dokud špejle zapíchnutá do koláče nezůstane suchá.
Autor: Stanislav Pomahač
Na náplň smíchejte arašídové máslo s tvarohem dohladka.
Autor: Stanislav Pomahač
Na náplň smíchejte arašídové máslo s tvarohem dohladka.
Autor: Stanislav Pomahač
Přidejte cukr.
Autor: Stanislav Pomahač
Krém pořádně vymíchejte dohladka.
Autor: Stanislav Pomahač
Nakonec vmíchejte rozpuštěné máslo.
Autor: Stanislav Pomahač
Perfektně vyšlechaný krém natřete na vychladlý koláč.
Autor: Stanislav Pomahač
Nakonec koláč dozdobte ořechy nebo kousky sušených banánů, dejte na chvíli vychladit do lednice a můžete podávat.
Autor: Stanislav Pomahač
Banánový koláč s krémem z arašídového másla
Autor: Stanislav Pomahač