iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Máslo vařte na mírném plameni, shora je možné sbírat pěnu.
Marek Burza
Nejsnáze se máslo přepouští v obyčejném rendlíku.
Marek Burza
Trochu pěny zůstane, ale ta se přefiltruje.
Marek Burza
Filtrujte přes hustý cedník, případně přes plátýnko nebo papírovou utěrku.
Marek Burza
Po schladnutí můžete máslo přelít do lahve a skladovat v ledničce.
Marek Burza
Související články
VIDEO: Než začnete odšupovat rybu, strčte ji do pytle
Robot s rukama podle šéfkuchařů umí sto jídel. Jen suroviny si nepřipraví
Česko jako popelnice Evropy? Už se dost změnilo, tvrdí kuchař Roman Vaněk
Jedenáct letošních nejlepších kuchařek. Nadělte si kulinářskou radost