iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Plátky hovězí plece na zelenině
iPrima
Hovězí plec je charakteristická kolagenovou šlachou uprostřed.
iPrima
Tukové krytí křížem prokrájejte.
iPrima
Plec na rozpálené pánvi ze všech stran opečte.
iPrima
Opečené maso vložte do trouby na 180 °C.
iPrima
Do pekáče vsypte zeleninu a maso položte na povrch.
iPrima
Maso se zeleninou po upečení
iPrima
Související články
Odpalované těsto je v podání Fabešové to nejsnadnější pod sluncem
Staré rohlíky nevyhazujte, vyrobte si krutony i do zásoby, radí Pohlreich
Carpaccio z červené řepy jinak a levně. Využijete i starý chleba
Pohlreich začal novou show kuřetem, Fabešová předvedla božskou bábovku