náhledy
New York Strip s rajčatovým salátem
Autor: iPrima.cz
Tukové krytí nechejte na nízkém roštěnci, ořezejte jen tvrdé okrajové části.
Autor: iPrima.cz
Dobře odleželé hovězí poznáte nejen podle toho, že bude na omak měkké, ale i podle žlutavého zabarvení loje.
Autor: iPrima.cz
Pohlreich někdy začíná grilování tak, že napřed postaví steak na výšku, aby se tuk vypekl.
Autor: iPrima.cz
Pak ho klasicky překlopí.
Autor: iPrima.cz
Salát s rajčaty bude na plátky. Začněte klasicky vyříznutím „bubáků“.
Autor: iPrima.cz
K nízkému roštěnci se často servíruje ten nejjednodušší salát: kolečka rajčat proložená sladkou cibulí pokapaná jednoduchou zálivkou z octa a oleje.
Autor: iPrima.cz
Nakonec můžete salát ozdobit pažitkou.
Autor: iPrima.cz
Olej do zálivky vlévejte jen postupně po kapkách, aby stačil při šlehání zhoustnout.
Autor: iPrima.cz
Zkouška propečení na řezu
Autor: iPrima.cz