náhledy
Neočekávejte maso křehké jako z bifteku
Autor: iPrima.cz
Takto vypadá celý kus hovězího hrudího.
Autor: iPrima.cz
Kuchař ořízne nepotřebné části tak, aby se nejlepší kousek tak akorát vešel do pekáčku.
Autor: iPrima.cz
Maso musí být perfektně obalené směsí koření ze všech stran.
Autor: iPrima.cz
Všeho hodně, zní heslo pro vytvoření suché marinády.
Autor: iPrima.cz
Zhruba v těchle místech, když si to převedete na člověka, najdete partie, kde se nachází hrudí. Kdybychom ho neměli, byli bychom všichni „šlank“, říká Pohlreich.
Autor: iPrima.cz
Než Pohlreich položí maso na mřížku, na uhlíky vloží namočené udicí piliny a takzvaný difuzer, který zmírní vliv přímého grilování na maso. To se pak peče mírným plamenem jako v troubě.
Autor: iPrima.cz
Rajčata kuchař kombinuje: jednak celá cherry rajčátka a nakrájí i velká rajčata, která do omáčky pustí šťávu.
Autor: iPrima.cz
Směs pak stačí provařit.
Autor: iPrima.cz
Na řezu hrudím je vidět, že růžová barva závisí nejen na délce marinování, ale i na teplotě, kterou je dobré měřit vpichovacím teploměrem.
Autor: iPrima.cz