Kuchař ořízne nepotřebné části tak, aby se nejlepší kousek tak akorát vešel do pekáčku.
iPrima.cz
Maso musí být perfektně obalené směsí koření ze všech stran.
iPrima.cz
Všeho hodně, zní heslo pro vytvoření suché marinády.
iPrima.cz
Zhruba v těchle místech, když si to převedete na člověka, najdete partie, kde se nachází hrudí. Kdybychom ho neměli, byli bychom všichni „šlank“, říká Pohlreich.
iPrima.cz
Než Pohlreich položí maso na mřížku, na uhlíky vloží namočené udicí piliny a takzvaný difuzer, který zmírní vliv přímého grilování na maso. To se pak peče mírným plamenem jako v troubě.
iPrima.cz
Rajčata kuchař kombinuje: jednak celá cherry rajčátka a nakrájí i velká rajčata, která do omáčky pustí šťávu.
iPrima.cz
Směs pak stačí provařit.
iPrima.cz
Na řezu hrudím je vidět, že růžová barva závisí nejen na délce marinování, ale i na teplotě, kterou je dobré měřit vpichovacím teploměrem.