iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Mřížku potřete špekem.
Prima
Lehce od kosti odřízněte část se svíčkovou.
Prima
Na závěr postavte steak ještě na kost, aby došel.
Prima
Maso odřízněte od kosti, zbude vám kost ve tvaru písmene T.
Prima
Než budete sekat petrželku, dejte pozor na prsty.
Prima
Na Gremolatu použijte jenom žlutou část citronové kůry.
Prima
T-bone steak s gremolatou
Prima
Pohlreich vysvětluje, jaké kosti a masa tvoří T-bone steak.
Prima
Než položíte maso na gril, prokrojte na několika místech tukové krytí, aby se steak nekroutil.
Prima
Související články
Gastronomie je náhradní vojenská služba, řekl Pohlreich v Rozstřelu
KVÍZ: Pamatujete si, jak se rval Zdeněk Pohlreich za dobré jídlo?
VIDEO: Pohlreich se loučí základy vaření, naučí vás omáčku pod maso
Pohlreich: Batáty prý vyhlazují vrásky. Měl bych je začít brát denně