náhledy
Quesadilla s avokádovou salsou a zakysanou smetanou
Autor: iPrima.cz
Plancha je důležitým prvkem grilování, hodí se pro případy, kdy potřebujete opéct drobnější kousky zeleniny, které by jinak mohly propadat roštem.
Autor: iPrima.cz
Kuřecí maso můžete opékat společně se zeleninou.
Autor: iPrima.cz
Než si připravíte a rozehřejete placky, můžete mít hotovou salsu.
Autor: iPrima.cz
Grilovanou zeleninu s kuřetem servírujte do poloviny placky.
Autor: iPrima.cz
Tortillu přehněte a stlačte a nechte ji prohřát na grilu.
Autor: iPrima.cz
Poklaďte plátky chedaru.
Autor: iPrima.cz
A už můžete začít servírovat.
Autor: iPrima.cz
Na posledních deset sekund otočte placku sýrem dolů.
Autor: iPrima.cz
Než ji naservírujete, rozkrojte ji na třetinky.
Autor: iPrima.cz