iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
A do jídelního lístku nepatří žvýkačky a zapalovače.
FTV Prima
Pohlreich radí, ať používají místní kvalitní suroviny.
FTV Prima
Zdeněk Pohlreich se snaží protlačit do nabídky "francouzské restaurace" také nějaké lehké jídlo, ideálně rybu.
FTV Prima
Šéf majiteli a šéfkuchaři předvádí, jak připravit lehkou rybu.
FTV Prima
Šéf rozpačitě odchází z luxusní restaurace na poděbradské lázeňské kolonádě.
FTV Prima
Test při přepadovce po měsíci od otevření Grand Restaurantu Septime v Poděbradech.
FTV Prima
Zdeněk Pohlreich zkouší, zda si jeho rady vzali bratři Kotasovi v Poděbradech k srdci.
FTV Prima
Tak jedna hvězda by byla. Ale dostali bratři Kotasovi z Poděbrad také tu na samolepce? Dozvíte se ve čtvrtek večer v dalším dílu Ano, šéfe!
FTV Prima
Zdeněk Pohlreich zkouší, zda si jeho rady vzali bratři Kotasovi v Poděbradech k srdci.
FTV Prima
Červený koberec k "francouzské restauraci" jako v Cannes. Bude to stačit?
FTV Prima
Když francouzská restaurace, tak otevření ve velkém stylu podle představ majitelů.
FTV Prima
Na stole pelmel, na stěnách Francie.
FTV Prima
Pan Septime by se asi divil...
FTV Prima
Zdeněk Pohlreich jako host v Grand Restaurantu Septime v Poděbradech
FTV Prima
Na stůl ve slušné restauraci napatří sáčky s oříšky.
FTV Prima
Související články
Pohlreich se vrací na obrazovky jako šéf záchranář. Pořád je to síla
Nejlepší knedlík, co jsem v životě měl v hubě, dojme Pohlreich optičku
Kuchařští učni ani nepoznají maso a neumí ho krájet, šílí Pohlreich
VIDEO: Americký sen v moravském převleku a Pohlreichova léčba šokem