iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Valašský podlesník je vlastně bramborák pečený na zelném listě, zde je v modernějším podání se zeleninovou přílohou.
Autor:
Kulinární studio MAFRA
Steaky z jeleního masa by se měly předem marinovat v oleji s tymiánem, oreganem, pepřem, solí, jalovcem a bobkovým listem.
Autor:
Profimedia.cz
Pivovarský guláš se dříve připravoval z koňského masa, dnes vítězí hovězí.
Autor:
Profimedia.cz
Související články
Znojemská, divoká svině v seně i jabkance: tak voní české regiony
Tatarák s koňakem i indické kari. Uvařte si oblíbená jídla Karla Gotta
KVÍZ: Etiketa stolování. Víte, jak se neztrapnit v restauraci?
Znáte kucmoch, bigos nebo trakař? Ochutnejte krajové speciality