náhledy
Kdybychom těsto nechali déle zrát, byly by bubliny ve střídce větší.
Autor: Marek Burza
Teď už je těsto vykynuté.
Autor: Marek Burza
Takové bubliny musí být v těstě, když je zralé pro další pokračování.
Autor: Marek Burza
Struktura těsta, které se po vykynutí snažíte vyklopit na pracovní desku.
Autor: Marek Burza
Po vyklopení těsto několikrát přeložte.
Autor: Marek Burza
Po přeložení z těsta vytvarujte bochníček a nechejte pod pomoučenou utěrkou odpočívat.
Autor: Marek Burza
My jsme vyzkoušeli fintu s pečicím papírem.
Autor: Marek Burza
I s papírem přemístíte těsto do rozpáleného hrnce.
Autor: Marek Burza
Po půl hodině pečení pod pokličkou
Autor: Marek Burza
Po následujících dvaceti minutách pečení bez pokličky
Autor: Marek Burza
Po vyklopení z hrnce
Autor: Marek Burza