náhledy
Zralá papája je nažloutlá a přiměřeně měkká. Omyjte ji a rozkrojte.
Autor: video.iDNES.cz
Dužnina zralé papáji je až lososově oranžová.
Autor: video.iDNES.cz
Sloupku oloupejte...
Autor: video.iDNES.cz
Vyberte rozměklou středovou část s jadérky.
Autor: video.iDNES.cz
Zůstane vám čistá, pevná, ale měkká dužnina.
Autor: video.iDNES.cz
Očištěnou papáju pokrájejte na kousky. Lahodnou chuť má už sama o sobě.
Autor: video.iDNES.cz
Kousky papáji můžete přimíchat do salátů, tipy najdete v článku.
Autor: video.iDNES.cz
Papája. Lahodné ovoce obsahující enzymy, které štěpí proteiny.
Autor: video.iDNES.cz