iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Za závěr posypejte palačinky nasekanými vlašskými ořechy.
Pavel Berky
Na přípravu budete potřebovat hotové palačinky, cukr, máslo, pomerančový džus a kůru a likér.
Pavel Berky
Na pánvi nechte rozpustit cukr.
Pavel Berky
Po přidání a rozpuštění másla nasypejte do pánve kůru a nechte obalit karamelem.
Pavel Berky
Zalijte pomerančovým džusem a nechejte zredukovat.
Pavel Berky
Do pánve vložte palačinky a obalte je.
Pavel Berky
Zalijte likérem a prohřejte je.
Pavel Berky
Na závěr můžete palačinky ještě oflambovat.
Pavel Berky
Pavel Berky a jeho Crepes Suzette
Pavel Berky
Související články
Beurre blanc je vynikající máslová omáčka, která zřejmě vznikla omylem
Palačinky jsou jako krabička poslední záchrany, když je lednice prázdná
Na kuřecí vývar kosti opečte, ať je hezky silný a tmavý
Ghí použijete do vaření, uklidníte nervy a urychlíte hojení i trávení