náhledy
Ochutnávka z oceněné prvotiny Martina Škody (Škoda nevařit, Kuchařka plná hudby)
Autor: Smart Press
Ochutnávka z oceněné prvotiny Martina Škody (Škoda nevařit, Kuchařka plná hudby)
Autor: Smart Press
Martin Škoda se svou oceněnou prvotinou na sobotním Paris Cookbook Fair
Autor: Smart Press
Martin Škoda se svou oceněnou prvotinou na sobotním vyhlášení výsledků celosvětové prestižní soutěže Gourmand World Cookbook Awards 2013 v Paříži (v rámci víkendového Paris Cookbook Fair)
Autor: Smart Press
Lahodný hruškový koláč s macsarpone podle Martina Škody (recept z kuchařky Škoda nevařit od Martina Škody, Smart Press)
Autor: Martina Škoda, Smart Press
Fajnová domácí pizza podle Martina Škody (recept z kuchařky Škoda nevařit s podtitulem Kuchařka plná hudby, (kuchařka Škoda nevařit, Smart Press)
Autor: Martin Škoda, Smart Press
Úvod ke kapitole Jde to i jinak (kuchařka Škoda nevařit, Martin Škoda, Smart Press)
Autor: Martina Škoda, Smart Press
Zabaione (kuchařka Škoda nevařit, Martina Škoda, Smart Press)
Autor: Martina Škoda, Smart Press
Do finále o nejlepší světovou prvotinu mezi kuchařkami se probojovala i Škoda nevařit od Martina Škody (vydal Smart Press) - na stupních vítězů stanul jako třetí.
Autor: Smart Press
Obálka prvotiny Škoda nevařit od Martina Škody, která o víkendu v Paříži získala třetí cenu mezi kuchařskými prvotinami v rámci celosvětové soutěže Gourmand World Cookbook Awards.
Autor: Smart Press
Martin Škoda získal v osmnácti v Paříži třetí cenu na vyhlášení výsledků celosvětové soutěže Gourmand World Cookbook Awards v kategorii First Cookbook.
Autor: Smart Press
Obálka knihy Osm chutí Asie, která se umístila mezi sedmi nejlepšími v kategorii Asian. Vydal Smart Press, autor Shahaf Shabtay
Autor: Smart Press
Rendang (recept Shahafa Shabtaye z kuchařky Osm chutí Asie)
Autor: Smart Press
Ga Kari (recept Shahafa Shabtaye z kuchařky Osm chutí Asie)
Autor: Smart Press
Bombajské kuře na másle (recept Shahafa Shabtaye z kuchařky Osm chutí Asie)
Autor: Smart Press
Čokoládové variace ze SaSaZu (recept Shahafa Shabtaye z kuchařky Osm chutí Asie)
Autor: Smart Press
V kategorii "Nejlepší japonská kuchařská kniha" byla oceněna kniha Sushi – Doma krok za krokem. Na jejím vzniku se podíleli šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk a šéfkuchař Marek Hora.
Autor: Pražský kulinářský institut
Rýže (ukázka z knihy Sushi – Doma krok za krokem, Pražský kulinářský institut, Roman Vaněk a šéfkuchař Marek Hora)
Autor: Pražský kulinářský institut
Filetování lososa (ukázka z knihy Sushi – Doma krok za krokem, Pražský kulinářský institut, Roman Vaněk a šéfkuchař Marek Hora)
Autor: Pražský kulinářský institut
Wasabi (ukázka z knihy Sushi – Doma krok za krokem, Pražský kulinářský institut, Roman Vaněk a šéfkuchař Marek Hora)
Autor: Pražský kulinářský institut
Hosomaki (ukázka z knihy Sushi – Doma krok za krokem, Pražský kulinářský institut, Roman Vaněk a šéfkuchař Marek Hora)
Autor: Pražský kulinářský institut
Futomaki (ukázka z knihy Sushi – Doma krok za krokem, Pražský kulinářský institut, Roman Vaněk a šéfkuchař Marek Hora)
Autor: Pražský kulinářský institut
Saláty (ukázka z knihy Sushi – Doma krok za krokem, Pražský kulinářský institut, Roman Vaněk a šéfkuchař Marek Hora)
Autor: Pražský kulinářský institut
Polévky (ukázka z knihy Sushi – Doma krok za krokem, Pražský kulinářský institut, Roman Vaněk a šéfkuchař Marek Hora)
Autor: Pražský kulinářský institut