náhledy
Kachní prsa marinovaná v cukru a soli se šalotkovou marmeládou a arašídovou drobenkou.
Autor: Playtvak.cz
Šalotka je daleko jemnější než kuchyňská cibule, proto se používá hlavně do jemných pokrmů, kde by měla vyniknout chuť základních surovin.
Autor: Playtvak.cz
Za stálého míchání začněte rozpouštět cukr, nejdříve začne hrudkovatět.
Autor: Playtvak.cz
Cukr se nakonec zcela rozpustí a získá zlatavou barvu.
Autor: Playtvak.cz
Šalotku nakrájejte na hrubo.
Autor: Playtvak.cz
Nyní je čas do karamelu vmíchat šalotku, aby se obalila.
Autor: Playtvak.cz
Přidejte asi dvě deci vína...
Autor: Playtvak.cz
...a trochu octa balsamico.
Autor: Playtvak.cz