iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Hummus ze žlutého hrachu můžete ozdobit zeleninou a v tomto případě i opraženými kuličkami cizrny.
Marek Burza
Příloha z fazolí, zeleniny a slaniny.
Marek Burza
Cizrnu použijete na vše - od polévky přes saláty až po hummus.
Marek Burza
Uvařená bílá fazole. Před dalším použitím vyndejte zeleninu, už bude stejně rozvařená, vylouhovaná a bez chuti.
Marek Burza
Luštěniny nechejte namáčet klidně v pokojové teplotě a pěny nahoře se nebojte. Stejně budete při vaření sbírat.
Marek Burza
Přelijte je do hrnce, přidejte zeleninu a sůl a začněte vařit.
Marek Burza
Během varu opatrně sbírejte pěnu.
Marek Burza
Zcezené fazolky
Marek Burza
Zahuštění fozolkové přílohy máslem. V té době už musí být směs mimo plamen.
Marek Burza
Marek Burza
Související články
I ve školní jídelně lze připravit kuře a la Jamie Oliver do 25 korun
Pohlreich učí šoulet, přitom mimoděk utrousí recept „na zrzavý sos“
Vařila jsem na táboře. Se třemi hrnci jsem zvládla i vepřo knedlo zelo
VIDEO: Pohlreich doma vzorně poslouchá manželku. Cizrnovou polévku necedí