náhledy
Čerstvé klíčky jsou plné života.
Autor:
Klíčící semínka je nutno minimálně 3x za den propláchnout čistou vodou.
Autor: Martina Čermáková
Hrstičku semínek (cizrna) namočíte přes noc do vody a vsypete do PET lahve s otvory ve dnu, aby se klíčící semínka dala proplachovat.
Autor: Martina Čermáková
Hrstičku semínek (čočka) namočíte přes noc do vody a vsypete do PET lahve s otvory ve dnu, aby se klíčící semínka dala proplachovat.
Autor: Martina Čermáková
Hrstičku semínek munga namočíte přes noc do vody a vsypete do PET lahve s otvory ve dnu, aby se klíčící semínka dala proplachovat.
Autor: Martina Čermáková
Hrstička semínek munga, čočky a cizrny po třech dnech klíčení.
Autor: Martina Čermáková
Hrstička munga vám po třech dnech klíčení nabude na téměř litrový objem.
Autor: Martina Čermáková
Cizrna, mungo a čočka (zleva) v suchém stavu.
Autor: Martina Čermáková
Cizrna, čočka a mungo (zleva) po třech dnech klíčení.
Autor: Martina Čermáková
Propláchnuté a okapané klíčky nasypte do mikrotenového sáčku nebo uzavíratelné dózy a uložte do lednice, vydrží tam až týden.
Autor: Martina Čermáková
Cizrna po třech dnech klíčení.
Autor: Martina Čermáková
Naklíčená semínka vysypte na cedník, znovu opláchněte a nechte důkladně okapat.
Autor: Martina Čermáková
Jakmile máte doklíčeno, vršek lahve odřízněte.
Autor: Martina Čermáková
Naklíčené mungo, cizrna a čočka (zleva) po třech dnech klíčení.
Autor: Martina Čermáková
Naklíčenou čočku nechte po propláchnutí odkapat.
Autor: Martina Čermáková
Naklíčené mungo nechte po propláchnutí odkapat.
Autor: Martina Čermáková
Cizrna po třech dnech klíčení.
Autor: Martina Čermáková
Čočka po třech dnech klíčení.
Autor: Martina Čermáková
Mungo po třech dnech klíčení. Litrová PET lahev je téměř plná.
Autor: Martina Čermáková
Mungo po dvou dnech klíčení.
Autor: Martina Čermáková
Cizrna po dvou dnech klíčení.
Autor: Martina Čermáková
Čočka po dvou dnech klíčení.
Autor: Martina Čermáková
Cizrna po prvním dni klíčení.
Autor: Martina Čermáková
Čočka po prvním dni klíčení.
Autor: Martina Čermáková
Mungo po prvním dni klíčení.
Autor: Martina Čermáková
Salát z naklíčené čočky, munga a cizrny je sám o sobě vydatnou vitamínovou bombou.
Autor: