náhledy
Šéfkuchař Lukáš Nevyjel
Autor: Lukáš Nevyjel
V Kunclově mlýně chovají hovězí plemene angus.
Autor: Lukáš Nevyjel
Jídla servírovaná v Nota Bene
Autor: Nota Bene
Bourárna v Kunclově mlýně
Autor: Farna Kunclův mlýn
Restaurace je sice v centru Prahy, ale tak trochu schovaná v jedné z vedlejších ulic.
Autor: Marek Burza
U masa je důležité jeho mramorování.
Autor: Lukáš Nevyjel
Interiér restaurace
Autor: Lukáš Nevyjel
Interiér restaurace
Autor: Lukáš Nevyjel
Denní polední menu není příliš obsáhlé.
Autor: Marek Burza
Interiér restaurace
Autor: Marek Burza
Interiér restaurace
Autor: Marek Burza
Interiér restaurace
Autor: Marek Burza
Jídla servírovaná v Nota Bene
Autor: Nota Bene
Jídla servírovaná v Nota Bene
Autor: Nota Bene
Jídla servírovaná v Nota Bene
Autor: Nota Bene
Jídla servírovaná v Nota Bene
Autor: Nota Bene