náhledy
Tomáš Hudera boural vepře na akci Letenské prase.
Autor: Národní zemědělské muzeum
Kdo by odolal.
Autor: Marek Burza
Vzorky jednotlivých částí prasete
Autor: Marek Burza
Nejzvědavější byly děti.
Autor: Marek Burza
Stařičký Zetor jako součást expozice na dvoře muzea
Autor: Marek Burza
Prejty a zabijačkové guláše šly na dračku.
Autor: Marek Burza
Tomáš Hudera ochotně odpovídal na otázky z davu.
Autor: Marek Burza
Na dřevěném uhlí se ohřívala šunka.
Autor: Marek Burza
Na dvoře Národního zemědělského muzea bylo plno.
Autor: Marek Burza
Zájemce zajímalo, odkud se berou jednotlivé kusy vepřového masa, které si běžně kupují u řezníka.
Autor: Národní zemědělské muzeum
Ve třetím poschodí muzea najdete expozici věnující se gastronomii.
Autor: Národní zemědělské muzeum
Tomáš Hudera ukazuje vykostění jednotlivých kusů masa.
Autor: Národní zemědělské muzeum
Pohádka o třech prasátkách
Autor: Národní zemědělské muzeum
Protože muzeum primárně cílí na rodiny s dětmi, připravila i odpovídající program.
Autor: Národní zemědělské muzeum
Zatímco dospělí se učili vyrábět jelítka, děti si mohli malovat na prasečí téma.
Autor: Národní zemědělské muzeum
Mícháni krve a krup
Autor: Národní zemědělské muzeum
Připravená střívka
Autor: Národní zemědělské muzeum
Výuka špejlování jitrnic
Autor: Národní zemědělské muzeum
Při výrobě jelit a jitrrnic hraje masomlýnek jednu z hlavních rolí.
Autor: Národní zemědělské muzeum
Do workshopu se hlásili lidé, kteří měli zájem naučit se, jak se vyrábějí zabijačkové speciality.
Autor: Národní zemědělské muzeum
Bourání prasete se odehrávalo na dvoře muzea.
Autor: Národní zemědělské muzeum
Speciality, které si mohli návštěvníci koupit
Autor: Národní zemědělské muzeum
Děti nemohly odolat, aby se neošahaly čerstvou prasečí nožičku.
Autor: Národní zemědělské muzeum