iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Hotový langoš osušte papírovou utěrkou od přebytečného tuku, potřete připraveným kečupem a posypte strouhaným sýrem.
www.e-knihovnicka.cz
Děti langoše milují i nasucho.
Ingredience potřebné na přípravu bramborových langošů
www.e-knihovnicka.cz
Odváženou hladkou mouku promíchejte se sušeným droždím a špetkou soli.
www.e-knihovnicka.cz
Sypkou směs přidejte k jemně nastrouhaným vařeným bramborám a mlékem zadělejte těsto.
www.e-knihovnicka.cz
Jakmile řídké těsto vykyne, naberte je naběračkou a na pánvi z něj vytvořte velký lívanec.
www.e-knihovnicka.cz
Připravte si směs na potření langošů: kečup promíchejte s jemně prolisovaným česnekem.
www.e-knihovnicka.cz
Hotový langoš osušte papírovou utěrkou od přebytečného tuku, potřete připraveným kečupem a posypte strouhaným sýrem.
www.e-knihovnicka.cz
Související články
Nadýchané dalamánky z bramborového těsta. Takovou dobrotu nekoupíte
VIDEO: Testovali jsme moderní „udělátka“ na česnek. Kupodivu fungují
Vylepšete recepty české kuchyně vynikajícím medvědím česnekem
VIDEO: Palačinkový souboj. Jak je připravuje televizní „táta“