náhledy
Křehké kuře v jogurtu podle Pohlreicha.
Autor: FTV Prima, AP
Vyberte pěkná kuřecí stehna.
Autor: FTV Prima
Stehna zbavte kůže.
Autor: FTV Prima
Stehna vykostěte.
Autor: FTV Prima
Použijete čisté maso, zbytek nechte na vývar.
Autor: FTV Prima
Stehenní řízek překrojte napůl.
Autor: FTV Prima
Maso osolte a opepřete.
Autor: FTV Prima
Přidejte vrchovatou lžíci jogurtu.
Autor: FTV Prima
Přidejte římský kmín.
Autor: FTV Prima
Přidejte vločky chilli a čerstvě nastrouhanou limetovou kůru.
Autor: FTV Prima
Přidejte vločky chilli a čerstvě nastrouhanou limetovou kůru.
Autor: FTV Prima
Přidejte limetovou šťávu.
Autor: FTV Prima
Maso s jogurtem a kořením důkladně promíchejte, případně nechte chvilku uležet.
Autor: FTV Prima
Naložené maso přendejte do misky na pečení vyložené pečicím papírem.
Autor: FTV Prima
Papír přesahující přes okraj ořízněte (v plynové troubě by mohl začít hořet).
Autor: FTV Prima
Maso ještě zakápněte trochou olivového oleje a může do trouby.
Autor: FTV Prima
Po vytažení z trouby kuře nádherně voní.
Autor: FTV Prima
Po vytažení z trouby kuře nádherně voní.
Autor: FTV Prima
Servírujte s nasekanými bylinkami a meruňkovým dipem.
Autor: FTV Prima
Servírujte s nasekanými bylinkami, meruňkovým dipem a limetou.
Autor: FTV Prima
Servírujte s nasekanými bylinkami, meruňkovým dipem a limetou.
Autor: FTV Prima