náhledy
Jedna z hmyzích specialit – hermelín zdobený cvrčky
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Jan Pařízek se chystá na kulinářskou přípravu larev potemníka.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Dobrou chuť. Cvrčci s brambory a zeleninovou přízdobou.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Kuchař ze Slezské univerzity Jan Pařízek (vlevo) připravuje hmyzí speciality.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Mimořádné hmyzí menu.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Cvrčci se usmrcují až těsně před přípravou jídla.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Konzumenti hmyzího menu se viditelně dobře bavili.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Neobvyklé hmyzí menu si odvážně vyzkoušelo i několik žen.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA
Student Alexandr Dračka si na hmyzích porcích vyloženě pochutnával.
Autor: Alexandr Satinský, MAFRA