iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Porovnání kupované krkovičky a krkovičky od řezníka
Autor: Erika Šedivá,
iDNES.cz
Řezník František Kšána starší hodnotil balíčkované maso.
Marek Burza
Rozdíl mezi kupovaným mletým a čerstvým od řezníka
Autor: Erika Šedivá,
iDNES.cz
František Kšána se marně snaží přečíst drobné popisky na balíčku s masem.
Autor: Erika Šedivá,
iDNES.cz
Související články
Vaněk rozkryl Alberta. Maso napíchané vodou stojí stejně jako „pravé“
PORADNA: Už strkají vodu i do mletého masa, stěžuje si čtenář
Na zdravé konině jsem vyrostla, říká majitelka koňského řeznictví
Jak poznat dobrého řezníka? Chutná od něj kočkám, radí řezník Kšána