iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Karambola je tropické ovoce, které je ideální do ovocných salátů či na ozdobu nápojů či dezertů.
Autor:
Profimedia.cz
Karambolu zbavte silné slupky na žebrech, stačí k tomu běžná kuchyňská škrabka.
Autor:
video.iDNES.cz
Porcování karamboly je jednoduché.
Autor:
video.iDNES.cz
Karambola by neměla být potlučená, vybírejte žlutozeleně zbarvenou.
Autor:
video.iDNES.cz
Po očištění karambolu nakrájete na plátky.
Autor:
video.iDNES.cz
Související články
Jak naporcovat ananas, abyste z něj měli co nejméně odpadu
Kaki, ovoce chutnající jako sladká marmeláda. Musí být ovšem zralé
Papája. Ovoce, které štěpí bílkoviny a umí zkřehčit i maso chobotnice
Přírodní ovocnou omáčku získáte z maracuji, plodu jedlé mučenky