iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Nakonec zahustěte máslem, to použijte i na odstátý kuskus.
iDNES.cz
Zbytek pancetty a celeru nakonec narychlo opražte na pánvi, použijete ji ke zdobení porce na talíři.
iDNES.cz
Kančí roláda s italskou pancettou a kuskusem
Marek Burza
Rozklepejte kančí plec do rovnoměrného plátu.
iDNES.cz
Asi ze dvou třetin plňte pancettou, použijte tři až čtyři kusy řapíkatého celeru.
iDNES.cz
Zavažte roládu kuchyňským provázkem.
iDNES.cz
Roládu zatáhněte na pánvi a pak vložte do hrnce.
iDNES.cz
Podlijte vývarem a shora uzavřete alobalem nebo pokličkou.
iDNES.cz
Doplňte trochou vývaru, přidejte trošku hnědého cukru a pozvolna redukujte.
iDNES.cz
Orestovanou šalotku podlijte červeným vínem.
iDNES.cz
Související články
VIDEO: Skelet z bažanta nevyhazujte, dostanete z něj famózní vývar
Recept na bažanta s bylinkovou nádivkou. Tradice, která nakrmí rodinu
Jak jíst zdravě a netloustnout? Zapomeňte na kalorie a vážení porcí
Stačí mleté maso, trocha zeleniny a získáte sílu jarních závitků