náhledy
Zbytek vařené rýže, kousky brokolice a rajčat, zbytek goudy... Do frittat yto všechno zužitkujete.
Autor: video.iDNES.cz
Základem svérázné italské omelety jsou vajíčka, do kterých přidáte další suroviny podle chuti nebo momentálních možností své lednice.
Autor: video.iDNES.cz
Do rozšlehaných vajíček přidáte zbytky vařených těsto´vin, rýže nebo nebo brambor, kousky zeleniny i sýr.
Autor: video.iDNES.cz
Fantazii frittata meze téměř neklade.
Autor: video.iDNES.cz
Směs promíchejte a můžete dát péct.
Autor: video.iDNES.cz
Vyklopte směs na rozehřátou pánev s trochou oleje a zvolna pečte.
Autor: video.iDNES.cz
Podle potřeby omeletu důkladně propečte na grilu nebo v troubě.
Autor: video.iDNES.cz
Frittatu pokrájíte jako dort a můžete servírovat.
Autor: video.iDNES.cz
Petr Hanzel z iniciativy Zachraň jídlo vidí v podobných receptech spoustu možností, jak v kuchyni ušetřit a neplýtvat jídlem.
Autor: video.iDNES.cz
Při přípravě frittaty rozhodně nemáte svázané ruce. Využít do ní můžete i houby nebo vařené brambory. Ilustrační foto
Autor: Profimedia.cz