náhledy
Přiznejte si, kolik jídla končí v koši u vás doma. A kolik byste mohli ušetřit, kdybyste s jídlem lépe hospodařili.
Autor: Getty Images
Vakuvané potraviny vám nejen v lednici vydrží déle, protože k nim zamezíte přístupu vzduchu. Použít vakuovačku má smysl i u potravin, které chcete zmrazit.
Autor: Getty Images
Maso si naporcujete podle potřeby a jednotlivé kousky jednoduše zavakuujtete. Uchováte ho tak v nejlepší možné kvalitě.
Autor: Getty Images
Můžete také koupit větší kousek masa, umlít, nadávkovat si balíčky ideálně velké právě pro vás, odsát s pomocí vakuovačky vzduch a maso zamrazit.
Autor: Getty Images
Zeleninu i ovoce si můžete zamrazit v sezoně, kdy jsou nejlevnější. Jen je potřeba mít stále přehled, co ještě v mrazáku máte.
Autor: Getty Images
Zavařit si v létě zásoby na zimu, to bývala samozřejmost. Řada rodin se k tomu vrací jako k jedné z cest, jak ušetřit.
Autor: Getty Images