náhledy
Terinka z bílé čokolády a vlašských ořechů (Terrina di cioccolato bianco con noci)
Autor: Tomáš Mikule
Plněné rýžové koule ze Sicílie (Arancini alla siciliana)
Autor: Tomáš Mikule
Pikantní masové kuličky (Polpetine di carne)
Autor: Tomáš Mikule
Na olej dejte orestovat dva tři neoloupané stroužky česneku a přihoďte loupaná sterilovaná rajčata
Autor: Prima TV
Feferonku či dvě nakrájejte nadrobno a přidejte k rajčatům
Autor: Prima TV
Rajčata v omáčce pokrájejte
Autor: Prima TV
Přidejte balzamikový ocet
Autor: Prima TV
Připravte si mleté přední hovězí maso
Autor: Prima TV
Starší pečivo, pokrájené nebo roztrhané nakousky, zalijte mlékem
Autor: Prima TV
Namočené pečivo vyždímejte a přidejte k mletému masu
Autor: Prima TV
Přidejte celá vejce
Autor: Prima TV
K masu s pečivem přidejte strouhaný parmazán a čerstvou petrželku
Autor: Prima TV
Všechny ingrediende je potřeba důkladně promíchat
Autor: Prima TV
Směs promíchejte opravdu důkladně
Autor: Prima TV
Z řádně promíchané a ochucené směsi vytvarujte malé kuličky
Autor: Prima TV
Kuličky osmažte v oleji, například arašídovém, a vysušte v papírovém ubrousku
Autor: Prima TV
Emanuele Ridi se svojí vánoční jednohubkou
Autor: Prima TV