iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Nožičky a kolínka
Marek Burza
Jednotlivé kotlety pro gril
Marek Burza
Některé kousky masa jsou určené pro čisté zpracování, jiné třeba na ořez nebo zpracování do masných výrobků.
Marek Burza
Půlky k řezníkům putují na háku po kolejnici.
Marek Burza
V bourárně řezníci provádějí hrubé porcování a třídění masa podle druhů a užití.
Marek Burza
Hlavní je při porcování krájet maso proti vláknu.
Marek Burza
Vepřová pečeně s kostí vcelku
Marek Burza
V chladírně jsou jednotlivé roztříděné kousky připravené pro čisté kuchyňské zpracování.
Marek Burza
Související články
Cheesesteak miluje celá Amerika, ve Filadelfii je to rodinné zlato
Veřejná griloviště jsou skvělá. Dávají šanci lidem, kteří nemají zahradu
Sůl, pepř a prstový test. Experti na maso radí, jak správně grilovat
Makrela je u nás nedoceněná ryba. Pohlreich ukáže, jak na ni