iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
V restauraci The Eatery nyní používají ryby od blízkého chovatele.
iPrima
Takto dopadl při spojení sil Býčka a Pohlreicha siven s hráškovým ragú.
iPrima
Hráškové pyré je dobrým doplňkem k české sladkovodní rybě.
iPrima
Jak to voní? Aromaticky, říká kuchař. Je to glutamát, hromoval v prvním dílu Šéf.
iPrima
Pohlreicha rozesmál miniaturní cedníček, jediný v celé restauraci.
iPrima
Zdeněk Pohlreich se vrací na místo činu.
iPrima
Pavel Býček před lety pracoval v restauraci jako kuchař těsně po vyučení, dnes už má jasno, jak chce vařit.
iPrima
Související články
VIDEO: Vepřová žebra na grilu, která se budou jenom rozpadat
Pohlreichovy grilovací fígle. Křupavou kůrku získáte jednoduchou glazurou
Premium
Trhané maso je cestou, jak nakrmit regiment a přitom neutratit
Nejhorší je, že se svým starým hláškám sám směju, říká Pohlreich