náhledy
Vyzkoušejte uplatnit nasbírané hříbky při přípravě italského rizota.
Autor: Marek Burza
Šéfkuchař František Maděra
Autor: Marek Burza
Rýže Arborio. Na porci je asi 100–150 gramů.
Autor: Marek Burza
Nadrobno nakrájejte šalotku.
Autor: Marek Burza
Zpěňte na olivovém oleji, přidejte i česnek a tymián.
Autor: Marek Burza
Opražte i rýži, podlijte vínem, až se vyvaří alkohol podlijte vývarem jen tak, aby sotva překrýval rýži.
Autor: Marek Burza
Mezitím si nahrubo nakrájejte houby.
Autor: Marek Burza
Lehce je orestujte společně s tymiánem a česnekem.
Autor: Marek Burza
Pak je vmíchejte do téměř měkkého rizota.
Autor: Marek Burza
Italské rizoto musí být hodně tekuté.
Autor: Marek Burza