náhledy
Šéfová Jitka Pagana vysvětluje majiteli kroměřížské Staré masny, jak se v gastronomii dělají kalkulace. A proč je nutné cenu surovin vynásobit právě číslem 3,21...
Autor: Prima TV
Šéfkuchař Petr z pražské restaurace Jitky Pagana radí v Kroměříži, jak na pořádný vegetariánský burger.
Autor: Prima TV
Houbový burger pro vegetariány, rockersky nazvaný „muchomůrky bílé“
Autor: Prima TV
Majitel Dalibor Vyzula je starý rocker, motorkář a poctivec. Proto se také nemůže dopočítat, ačkoliv ve svém podniku tráví téměř veškerý čas.
Autor: Prima TV
Plakáty na stěnách Staré masny připomínají zlatá sedmdesátá a osmdesátá léta, večery s živou hudbou tu nechybí.
Autor: Prima TV
V kuchyni u Kroměříže se opravdu snaží, takže tu snad mise Jitky a Santa Pagana splnila účel.
Autor: Prima TV
Kuchyně Staré masny na okraji Kroměříže
Autor: Prima TV
Jitka Pagana ve Staré masně
Autor: Prima TV
Matka a syn, Jitka a Santo Pagana
Autor: Prima TV
Jitka Pagana, moderátorka nového pořadu Ano, šéfová!
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Jitka Pagana, moderátorka nového pořadu Ano, šéfová! za barem ve vlastní restauraci
Autor: Tomáš Krist, MAFRA