náhledy
Vzorové ragú v provedení Radka Davida z restaurace Babiččina zahrada
Autor: Marek Burza
Houby nakrájejte na drobné kousky.
Autor: iDNES.cz
Připravte si i trošku česneku a cibule.
Autor: iDNES.cz
Zalijte bílým vínem. Díky tomu se pak už ragú na rozdíl od kulajdy nedokyseluje.
Autor: iDNES.cz
Až se víno vyvaří, přilijte vývar.
Autor: iDNES.cz
Po odvaření tekutiny začne směs houstnout.
Autor: iDNES.cz
Teď je čas pro smetanu. Použijte raději tu na šlehání. Ragú tím lépe zahustíte.
Autor: iDNES.cz
Fólii vymastěte olejem.
Autor: iDNES.cz
Vejce vyklepněte tak, aby se neporušil žloutek.
Autor: iDNES.cz
Takovýto váček.vytvoříte.
Autor: iDNES.cz
Takto vypadá „balíček“ syrového ztraceného vejce.
Autor: iDNES.cz
Vejce opatrně lžící přendejte na talíř.
Autor: iDNES.cz
Pokud pořádně nepokryjete fólii olejem, vajíčka se na ni budou lepit.
Autor: Marek Burza
I když jsme vytvořili o něco řidší konzistenci, chuť byla naprosto famózní.
Autor: Marek Burza