iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Takto vypadá „balíček“ syrového ztraceného vejce.
iDNES.cz
Vejce opatrně lžící přendejte na talíř.
iDNES.cz
Pokud pořádně nepokryjete fólii olejem, vajíčka se na ni budou lepit.
Marek Burza
I když jsme vytvořili o něco řidší konzistenci, chuť byla naprosto famózní.
Marek Burza
Vzorové ragú v provedení Radka Davida z restaurace Babiččina zahrada
Marek Burza
Houby nakrájejte na drobné kousky.
iDNES.cz
Připravte si i trošku česneku a cibule.
iDNES.cz
Zalijte bílým vínem. Díky tomu se pak už ragú na rozdíl od kulajdy nedokyseluje.
iDNES.cz
Až se víno vyvaří, přilijte vývar.
iDNES.cz
Po odvaření tekutiny začne směs houstnout.
iDNES.cz
Teď je čas pro smetanu. Použijte raději tu na šlehání. Ragú tím lépe zahustíte.
iDNES.cz
Fólii vymastěte olejem.
iDNES.cz
Vejce vyklepněte tak, aby se neporušil žloutek.
iDNES.cz
Takovýto váček.vytvoříte.
iDNES.cz
Související články
Máme vlastní houbaře, zahradníky i řezníky, říkají nejlepší kuchaři
Houbové knedlíky jako originální příloha. Hotové jsou za chvilku
VIDEO: Křupavé soté z hříbků a bedlové dršťky se slaninou podle Pohlreicha
Čeští kuchaři se vrátili z Lyonu s cenou za nejlepší vepřový chod