iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Grilovaná paprika na briošce s kozím sýrem
Petr Svoreň
Hodně zeleniny, jen kousek steakového masa
Petr Svoreň
Pro urychlení grilování můžete brambory předvařit.
Petr Svoreň
Mangold a chřest můžete grilovat v alobalu.
Petr Svoreň
Chřest ogrilujete v alobalu.
Petr Svoreň
Stejně můžete grilovat i mangold.
Petr Svoreň
Plátky chleba klidně opečete přímo na mřížce.
Petr Svoreň
Keramický gril „vajíčko“
Petr Svoreň
Související články
Šéfkuchař, který přestal křičet. Lepší je se domluvit, míní mistr aranžování
Zálesácký chleba zvládnete snadno i na grilu v polních podmínkách
Na gril dejte klidně kedlubny, ředkvičky i pomeranč. A navrch halloumi
Zkuste ogrilovat jahody s granittou a čokoládovým krémem jako sladký závěr