iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Barevně pestrá kuchyně
Lukáš Oujeský
Zdánlivě je příprava složitá, ale je jen třeba porozumět filozofii asijského vaření.
Lukáš Oujeský
Vykostěná kuřecí stehna nakrájejte na větší kousky, které pak budete napichovat na špíz.
Lukáš Oujeský
Nejprve maso naložíte.
Lukáš Oujeský
Maso na špízu pěkně urovnejte.
Lukáš Oujeský
Rajčátka do salátu nakrájejte na čtvrtinky.
Lukáš Oujeský
Indická kuchyně se neobejde bez koriandru.
Lukáš Oujeský
Ogrilované placky pomocí pinzety snadno stočíte.
Lukáš Oujeský
Hotové špízy
Lukáš Oujeský
Související články
Ochutnejte pstruha marinovaného v bourbonu. Tajný tip Grilovací akademie
Nebojte se rožnění velkých kusů. Grilovací akademie vám poradí, jak na to
Hovězí steak s koprovkou na grilu. Divili byste se, jak ta kombinace funguje
Grilovaný steak oživte jemnou smržovou omáčkou, radí Grilovací akademie