náhledy
Lákavá porce křidélek, vychutnáte si ji s výběrovým bílým vínem.
Autor: Pavel Vítek
Suroviny na asijská křídla
Autor: Pavel Vítek
Připravte si kilo křidélek.
Autor: Pavel Vítek
Odstraňte letky a prořízněte je ke kloubu.
Autor: Pavel Vítek
Připravte marinádu podle receptu.
Autor: Pavel Vítek
Křídla s marinádou promíchejte a nechte odležet asi hodinu.
Autor: Pavel Vítek
Naskládejte na gril. Ne až ke krajům, kde proudí nejvíc horkého vzduchu, aby se křídla nepřipalovala.
Autor: Pavel Vítek
Během pečení je obracejte.
Autor: Pavel Vítek
Během grilování křídla potírejte omáčkou.
Autor: Pavel Vítek
Toto je výsledek: zlatavá křídla v asijském stylu.
Autor: Pavel Vítek
Před podáváním je ještě můžete lehce potřít omáčkou.
Autor: Pavel Vítek