iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
25 ks předvařených krevet. na marinádu: 3 stroužky česneku, lžíce šafránu, hrst petrželové natě, 2 lžíce olivového oleje, sůl, pepř, šťáva z limetky. Krevety naložíme do marinády a grilujeme.
Jiří Poslušný
Hamburger "Hrabyňský Dvouručák". Domácí bulky, mletý vyzrálý hovězí krk plněný bylinkovým máslem, sýr čedar, tyrolský špek, omáčka z pečeného česneku, čatní z červené cibule, salát.
Aleš Klimša
Grilované špízy, slanina, žampiony. Potřebné přísady: slanina, maso vepřové nebo kuřecí, paprika, cibule, uzenina, žampiony.
Markéta Kaplanová
Grilovaná kuřecí křídla. Potřebné přísady: kuřecí křídla, grilovací koření, základní barbecue omáčka.
Iva Drašnarová
Grilovaná vepřová krkovice, vepřový bůček a krůtí horní stehno. Přísady: olej, rozmarýn, tymián, libeček, kmín drcený, sůl, pepř, grilovací koření.
Martin Přibyl
Související články
VIDEO: Přejedli jste se při grilování masa? Nezapomeňte ho zajíst ananasem
Používat saponáty na čištění mřížky grilu je zbytečné, radí kuchař
Natrhejte si plecko a máte úžasné pohoštění pro všechny kamarády
Nebojte se krevet na grilu, s Pohlreichem je to geniálně jednoduché