Pečenáče z vánočního kapra
Autor: idnes video, iDNES.cz
Steak Rossini připravovaný v restauraci La Finestra in Cucina
Autor: Milan Nosek, iDNES.cz
Sarma neboli zelný závitek v srbském provedení
Autor: Milan Nosek, iDNES.cz
Trailer k filmu Láska na kari
Autor: Bontonfilm CZ
Wojciech Urbański z Polska skončil s koktejlem Sip Of Purity na druhém místě.
Autor: KMV
S koktejlem Mattoni Fresh, obsadil David Garcia Arrebola ze Španělska třetí místo.
Autor: KMV
Vítězka 17. ročníku Mattoni Grand Drink Krista Meri z Estonska.
Autor: KMV
Koktejl Green Temptation, s nímž uspěla vítězka Krista Meri z Estonska.
Autor: KMV
Ředitel soutěže Mattoni Grand Drink Aleš Svojanovský (vlevo) a šéf společnosti Karlovarské minerální vody Alessandro Pasquale s vítězkou soutěže Kristou Meri z Estonska.
Autor: KMV
Nabídka sýrů k vínu
Autor: Le Terroir
Zdeněk Pohlreich pasíruje změklá rajčata na marinádu.
Autor: Prima TV
Osmdesát pět dětí v kuchyni, to byl pro šéfkuchaře v Chefparade křest ohněm.
Autor: Marek Burza
Ukázka ze sbírky známek Emila Holuba
Autor: Infofila.cz
Akustěrka obvykle vydrží kolem půlhodiny provozu.
Autor: Kärcher
Lupínky vyklopte na utěrku nebo papírové utěrky.
Autor: video.iDNES.cz
Papája. Lahodné ovoce obsahující enzymy, které štěpí proteiny.
Autor: video.iDNES.cz
Fíky můžete servírovat třeba pokrájené na měsíčky. Neloupou se, ale nezapomeňte je pečlivě umýt.
Autor: video.iDNES.cz
Pearapple Pie. Alkoholický míchaný drink s chutí a vůní ovocného koláče s hruškami, jablky a skořicí.
Autor: video.iDNES.cz
A můžete horký "jablečno-hruškový koláč" podávat.
Autor: video.iDNES.cz
Ukázka z knihy SEXY moderní česká kuchyně
Autor: R MEDIA, spol. s r.o.
Jana Laštovičková Grygarová s klubíčky svých hobby špagátů
Autor: www.atelier-jana.eu
Dezert Pavlova
Autor: idnes video
Absolutní vítěz soutěže, bramborový salát týmu farmáře a veterináře Martina Pánka z Jeseníku, na který vám přinášíme recept.
Autor: Vítek Novák, pro iDNES.cz
Chaloupky i stromečky pardubičtí perníkáři cukrovou polevou nejen slepují, ale i zdobí.
Autor: iDNES.cz
Perníkáři
Autor: iDNES.cz
TABULKA: Počet protisněhových tašek na metr čtvereční střešní plochy
Autor: DOMA DNES
V malé či úzké předsíni je sklopné sedátko velmi praktické, nezabírá prostor a je přitom naprosto bezpečné. Má nosnost až 150 kg.
Autor: Ravak
Do barevně neutrální malé předsíně lze použít i výraznější barvu sedátka.
Autor: Ravak
V případě potřeby stačí sedátko sklopit.
Autor: Ravak
V malé předsíni šetří sklopné sedátko prostor.
Autor: Ravak
Oválný tvar sedátka je vhodný hlavně tam, kde máte k dispozici méně místa.
Autor: Ravak
Silikonovým tmelem se na závěr upevní krytky šroubů.
Autor: Ravak
Pokud sedátko upevňujete do pórobetonu, je potřeba použít takzvanou chemickou kotvu v tubě.
Autor: Ravak
Na stěnu obkreslete obrysy všech upevňovacích otvorů a vyvrtejte otvory pro hmoždinky.
Autor: Ravak
Klasické použití sedátka Ovo ve sprchovém koutu
Autor: Ravak
Jak se pracuje s TICem
Autor: bravo-trading.cz
Tak vzorně zavakuované maso už jsem dlouho neviděl, gratuluje Pohlreich kuchaři.
Autor: Prima TV
Velká škola praní středečního magazínu DOMA přináší spoustu praktckých rad.
Autor: MF DNES
Dodržet postup se vyplatí, cukrářka dobře ví, proč jednotlivé kroky dělá.
Autor: PRIMA love
Tvaroh rozmíchejte se lžící cukru a jedním žloutkem.
Autor: PRIMA love
Z proužku těsta vytvarujte na střed koláče srdce, můžete si ho lehce předkreslit.
Autor: PRIMA love
Vyválený plát těsta přeneste na koláčovou formu a zarovnejte ho podle okrajů formy.
Autor: PRIMA love
Odpočinuté těsto rozválejte, ideálně do kruhového tvaru.
Autor: PRIMA love
Od těsta oddělte zhruba třetinu, kterou budete koláč zdobit; oba díly zabalte do fólie a dejte na půl hodiny odpočinout do lednice.
Autor: PRIMA love
Pak si směs z misky vyklepněte na vál a zpracujte na hladké těsto.
Autor: PRIMA love
Koláč nechte vychladnout, přendejte ho na talíř a pocukrujte moučkovým cukrem. Aby marmeládové srdíčko zůstala nepocukrované, přikryjte ho šablonkou vystřiženou z papíru.
Autor: PRIMA love
Dejte péct na trouby předehřáté na 160 °C zhruba na dvacet minut.
Autor: PRIMA love
Ze zbylého těsta vyválejte a vykrájejte další proužky, ze kterých vytvořte kruh kolem srdce, zbylé pak poskládejte jako paprsky vedoucí od okrajů srdce ke kraji koláče.
Autor: PRIMA love
Srdce vyplňte malinovou marmeládou.
Autor: PRIMA love
Tvarohovou náplň rovnoměrn rozprostřete kolem vymezeného srdce až do krajů koláče.
Autor: PRIMA love