iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Zelenina k podávání do quesadilly
Marek Burza
Šéfkuchař připravuje opékanou zeleninu.
Marek Burza
Fazole se přemístí z termosu do gastronádob na vydávání.
Marek Burza
To je burger, napsala...
Hot Spot, Facebook
Pojízdné restaurace mají ve Státech dlouhou tradici.
Hot Spot, Facebook
Šéfkuchař Pavel Cón vydává poslední pokyny před tím, že se otevře.
Marek Burza
Bylinky se krájejí až těsně před začátkem otvírací doby.
Marek Burza
Před otvírací dobou se připravují čerstvé ingredience.
Marek Burza
Před otvírací dobou se připravují čerstvé ingredience.
Marek Burza
Během čekání ve frontě si můžete i trochu počíst.
Marek Burza
V trucku už se to chystá...
Marek Burza
Oranžová je v ulicích nepřehlédnutelná.
Marek Burza
Před restaurací se okamžitě tvoří fronty, už jen kvůli vůni, která se line široko daleko.
Marek Burza
Související články
VIDEO: I mleté maso může chutnat jako z ráje. Karbanátky po italsku
VIDEO: Podívejte se do pekárny, kde se peče poctivě postaru a ručně
VIDEO: Zkuste italskou focacciu, další možnou variaci na skvělý chléb
Konečně se vysílá pořad o vaření, kde se nepípá a něco se naučíte