iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Takto se vyřízne nejlepší kus na steak.
iDNES.tv
Udělejte do pytle díru a škrabkou zbavte lososa šupin.
iDNES.tv
Celého lososa strčte do pytle, abyste neměli při škrábání šupin zašpiněnou celou kuchyni.
iDNES.tv
Pokud čistíte ryby častěji, vyplatí se koupit si škrabku.
iDNES.tv
Za hlavou řízněte až k páteři.
iDNES.tv
Pokračujte až k ocasu.
iDNES.tv
Podél páteře odřízněte filet.
iDNES.tv
Zbylé maso na páteři seškrábněte lžící, bude se hodit například na tatarák.
iDNES.tv
Vyřízněte oči a žábry.
iDNES.tv
S drobnými kostičkami si poradíte pomocí pinzety.
iDNES.tv
Kdo nemá rád pach rybiny, měl by odstranit i kůži.
iDNES.tv
Zbytky podkožního tuku lehce vyřízněte.
iDNES.tv
Související články
Podrobný manuál, jak rozporcovat vánočního kapra s minimem námahy
VIDEO: Vánoční kapr bez kostí není science fiction. Radí šéfkuchař
Nadbytečné máslo nenechte zkazit. Přepusťte ho a využívejte každý den
Jedenáct letošních nejlepších kuchařek. Nadělte si kulinářskou radost