náhledy
Takto se vyřízne nejlepší kus na steak.
Autor: iDNES.tv
Udělejte do pytle díru a škrabkou zbavte lososa šupin.
Autor: iDNES.tv
Celého lososa strčte do pytle, abyste neměli při škrábání šupin zašpiněnou celou kuchyni.
Autor: iDNES.tv
Pokud čistíte ryby častěji, vyplatí se koupit si škrabku.
Autor: iDNES.tv
Za hlavou řízněte až k páteři.
Autor: iDNES.tv
Pokračujte až k ocasu.
Autor: iDNES.tv
Podél páteře odřízněte filet.
Autor: iDNES.tv
Zbylé maso na páteři seškrábněte lžící, bude se hodit například na tatarák.
Autor: iDNES.tv
Vyřízněte oči a žábry.
Autor: iDNES.tv
S drobnými kostičkami si poradíte pomocí pinzety.
Autor: iDNES.tv
Kdo nemá rád pach rybiny, měl by odstranit i kůži.
Autor: iDNES.tv
Zbytky podkožního tuku lehce vyřízněte.
Autor: iDNES.tv