náhledy
Fazole přes noc namočte do vody.
Autor: Prima TV
Fazole uvařte ve stejné vodě, ve které byly přes noc namočené.
Autor: Prima TV
Uvařené fazole ve vlastním vývaru
Autor: Prima TV
Cibulku poměrně najemno nakrájejte.
Autor: Prima TV
Pokrájenou zeleninu orestujte na olivovém oleji.
Autor: Prima TV
Mrkev pokrájejte na kostičky.
Autor: Prima TV
Cibulku, mrkev i celer pěkně orestujte, aby změkly.
Autor: Prima TV
Pokrájejte špenát.
Autor: Prima TV
Pokrájený špenát přidejte k orestované zelenině a míchejte.
Autor: Prima TV
Ke změklé zelenině a špenátu přidejte vývar z fazolí.
Autor: Prima TV
Postupně přidejte i fazolky.
Autor: Prima TV
Přikryjte pokličkou a nechte vše zhruba 5 minut povařit.
Autor: Prima TV
Občas promíchejte.
Autor: Prima TV
Polévku osolte a opepřete.
Autor: Prima TV
Při servírování navrch nastrouhejte hoblinky parmazánu.
Autor: Prima TV
Polévka ze záhonku, italsky zuppa all' ortolana
Autor: Prima TV
Polévka ze záhonku, italsky zuppa all' ortolana, s nastrouhanými hoblinkami parmazánu, zalitá olivovým olejem
Autor: Prima TV